Misce·lània

Crea música amb Incredibox

Avui parlarem de Incredibox, una aplicació musical creada per l’artista francés The Incredible Polo, que ens permet crear música a l’estil del Beatbox. Ens permetrà endinsar-nos en el món de la creació musical ja que amb aquest “joc” podrem crear ritmes musicals a partir de sons i efectes vocals.

És molt divertida i fàcil d’utilitzar i no cal registrar-se. A més de la versió web, existeix una aplicació per a dispositius mòbils que podreu trobar a l’AppStore o a GooglePlay.

Que és el BeatBox?

El beat box, beatbox, human beatbox o beatboxing és l’habilitat d’imitar sons amb la boca (principalment bateries o caixes de ritmes), encara que també es fa servir com a base rítmica al rap improvisat al carrer. Considerat per alguns com el 5é element del hip hop i per a altres un instrument a banda sense estils adherits, el beatbox recrea des d’una cosa tan simple com ritmes i melodies, fins a imitacions d’instruments musicals, efectes especials o scratching, entre d’altres, i pot així dissenyar cançons estructurades amb diversos patrons rítmics o melòdics.

Aquí podeu veure un exemple

Hi ha quatre versions diferents, però el funcionament és molt semblant. A partir de la segona, les creacions es poden gravar i compartir a les xarxes socials o descarregar.

Us deixem un tutorial en castellà que us ajudarà a començar a utilitzar Incredibox.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s