Departament de Piano, Misce·lània

APPS mòbil (4)

Piano Tiles 2, un joc per posar a prova els teus dits!piano tiles 2

Les normes són molt clares: no toquis les tecles blanques i segueix el ritme de la música. Els teus dits hauran de ser cada vegada més ràpids per poder tocar la gran varietat de cançons proposades.

Estàs preparat per aquest gran repte? Hauràs de portar les teves habilitats i reflexos al límit.

Una aplicació que segur que coneixeu molts i de la que ja hi han moltes versions. Avui us presentem la segona. Aquesta versió del Piano Tiles afegeix més possibilitats de compartir el joc amb els amics i competir en línia, afegeix color i incorpora noves melodies que et faran sentir com un gran pianista.

Una app pels amants de la música i de les emocions fortes!

Valors educatius i de salut

Aquest joc fa treballar moltes funcions cognitives d’una manera molt divertida. Es desenvolupa la coordinació motora, la coordinació mà-ull, la dissociació de les mans, el processament auditiu, l’atenció visual, la rapidesa manual.

Piano Tiles 2 és un joc per als amants de la música i dels reptes difícils. Amb aquest joc s’aguditzen els reflexes i les habilitats manuals i de coordinació per tal de poder tocar les tecles al ritme de la música.

A més a més, també estimula l’observació, l’atenció i la memòria, tant visuals com auditives, perquè són elements fonamentals per poder dominar la tècnica de l’assaig i error, i tornar-ho a intentar superant les situacions de fracàs.

Només haurem d’anar amb compte en regular els temps de joc perquè pot resultar molt addictiu tant per a infants com per a adults.

  • Possibilitat de compartir el joc: podem compartir els nostres progressos amb els amics i familiars i desafiar-los a competir amb nosaltres. A veure qui és el més ràpid!appvs

 

PianoTiles2 a AppStore
PianoTiles2 a GooglePlay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s