COVID-19, Misce·lània

El rap com a eïna a les aules

El Joel Prieto, Fetitxe13, qui ja ha col.laborat amb l’escola en més d’una ocasió, ens ha fet arribar aquest video tutorial interessantíssim sobre el Rap, on  descriu els diferents tipus de flow en el rap segons la col·locació de les rimes sobre el compàs: d’estil rítmic cantat, cub de Rubik, no coincident amb la pulsació (Off-beat) i de triplets…

joel

Si us agrada, durant aquests dies podeu entrar a campus.versembrant.cat on haureu d’introduir usuari i contrasenya:

usuari: confinament
paraula de pas: rapcomaexili

Aquest és un d’una sèrie de vídeos que els diferents cooperativistes, MC’s i productors de Versembrant SCCL han creat per fer-vos més amè el confinament.

En aquest espai hi trobareu tot el material de tots els nostres cursos. És un espai dissenyat com un campus, on docents i alumnat podeu accedir a tots els materials didàctics que ofereix la cooperativa d’artistes, formadores i educadores Versembrant SCCL. Neix per donar resposta a la petició del professorat que, després de treballar amb nosaltres a l’aula, ens pregunta com seguir estirant del fil a classe o a la inversa: de la demanda de docents que voleu realitzar activitats prèvies a la nostra visita. Hi trobareu teoria, referències de tot tipus i moltes activitats. Consciència, praxi i llibertat!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s