Departament de Llenguatge Musical

Activitats pels alumnes de 3r. i 4t. G.P.

Les professores i professors de llenguatge us aniran enviant regularment activitats, que penjarem en aquest Blog, i fitxes per fer, que s’enviaran a cada grup per mail. Avui ens han fet arribar aquestes.

Aquestes activitats estan adreçades a tots els alumnes de 3r i 4t de G.P.

Una tarda al poble, Béla Bartòk.
Compositor hongarès qui es va dedicar tota una vida estudiant música FOLKLÒRICA, majoritàriament del seu país. Es considera un dels millors del segle XX. Ell va crear un nou llenguatge musical i estil propi, la seva música és plena de llum amb molts enfocs diferents utilitzant tècniques noves de composició pròpies. La gran majoria de les seves obres són molt enèrgiques i rítmiques.
Aquesta peça a diferència de l’obra general de Bartòk es una petita joia que el compositor ens va deixar, potser tindrà relació amb alguns records de la infantesa? O té relació amb un dels  seus viatges pels pobles que ell mateix recollia les gravacions del típic cant folklòric?

https://youtu.be/QvdJSVmi404

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s